سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در این مرحله، به منظور ثابت کردن محل قرارگیری یا اصطلاحا فیکس کردن سقف، ورق‌های فولادی توسط دستگاه میخکوب به بال تیرهای زیرین وصل می‌شوند.

نوع کاربری، شکل و ابعاد از جمله‌ی این ویژگی‌ها هستند. اما در این میان عمق و عرض بال‌ها (فاصله ی دندانه‌ها) و برخورداری از آج مهم‌ترین عوامل دسته‌بندی آن‌ها هستند. سقف‌های عرشه فولادی معمولی

البته اگر از بتن الیافی در اجرای سقف استفاده شود، این مرحله حذف خواهد شد. 

ایجاد سقف عرشه فولادی مرکب به خاطر مقاومت بهتر رایج تر می باشد.

این نوع سقف به دلیل آن که خود به صورت یک قالب ماندگار عمل می‌کند، مرحله ی قالب بندی را از اجرای سقف حذف می‌نماید.

بیشتر بخوانید: انواع قالب بندی سقف، از وافل تا عرشه فولادی، کدام بهترین است؟

این نوع قالب‌ها معمولا از عمق کمتری نسبت به عرشه‌های فولادی مورد استفاده برخوردارند. انواع این نوع سقف هم در ادامه آورده شده است.

بتن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مصالحی که در ساخت‌وساز مورد استفاده قرار می‌گیرد شامل انواع متعددی می‌باشد که در مقالات قبلی به‌طور کامل به انواع آن اشاره کرده ایم.

در ادامه به مهم‌ترین تولیدکنندگان عرشه فولادی سقف عرشه فولادی اشاره می‌کنیم.

به دلیل اینکه مرحله نصب ورقه ها بدون جوشکاری و فقط توسط میخ های فولادی صورت میگیرد، سرعت اجرا بالاتر می رود.

چنین سقف‌هایی به دلیل آن که در سازه‌های مختلف با ابعاد متنوع قابل اجرا باشد، از تنوع کاربری بالایی برخوردار است.

حالا پس از گذشت یک قرن سقف های عرشه کامپوزیتی به یکی از پرطرفدارترین مصالح ساختمانی تبدیل شده است.ابتدا از این سقف فقط به عنوان قالب درجا برای انجام بتن ریزی سقف های معمول و متداول استفاده می کردید.

مزایای سیستم سازه‌ای سقف عرشه فولادی یا متال دک به حتم آن قدر زیاد است که باعث شده استفاده از آن به طور روز افزون افزایش یابد؛ لذا این سیستم را می‌توان در طیف وسیعی از پروژه‌های صنعتی و تجاری به کار برد.

طراحان با کمک ورق‌‎های عرشه فولادی می‌توانند فضاها را طوری طراحی کنند که به‌جای قرارگرفتن در یک سازه ثابت، فضاهای متنوع‌تری را برنامه‌ریزی کنند. به‌این‌ترتیب در هزینه‌های ساخت‌وساز صرفه‌جویی می‌کنند.

Report this page